Osnovana je 2000. godine i predvodi je Nebojša Grnčarski, jedan od naših najuspešnijih modela , koji je svoju internacionalnu karijeru ostvario na modnim pistama Milana i Madrida.
Modeli modne agencije Select pojavljuju se na modnim pistama, u reklamnim kampanjama i katalozima najpoznatijih svetskih brendova i dizajnera.
Modna agencija Select je od osnivanja do danas organizovala preko 2800 modnih revija i reklamnih kampanja u kojima su učestvovali manekeni i fotomodeli modne agencije Select.
Select je jedina profesionalna modna agencija u zemlji koja angažuje decu manekene i fotomodele na modnim revijama najprestižnijih brendova za dečake i devojčice od 3 do 12 godina, taj departman se u modnoj agenciji Select zove SELECT KIDS.
Modna agencija Select je od 2002. godine osnivač i organizator najvećeg fashion eventa u Jugoistočnoj Evropi, FASHION SELECTIONA.
Biti deo modne agencije Select omogućava rad sa najpoznatijim svetskim dizajnerima i brendovima i učestvovanje na snimanjima velikih reklamnih kampanja.
Ponosni smo što više od decenije razvijamo modnu scenu u Srbiji