MILOŠ ŠKRNJIĆ

Menadžer Banket sale Hotela Jugoslavija

Osoblje

Timovi našeg osoblja birani su od najboljih. Naše menije kreirao je svetski priznati šef Aleksandar Ristić a mlada zvezda Dejan Djurišić rukovodi ekipom i izvedbom. Naš tim kuvara je zadužen da sve bude savršenog ukusa, ali i izgleda. Baš onako kako ste zamislili! Konobari i barmeni sa velikim ugostiteljskim iskustvom će se pobrinuti da Vi i Vaši gosti budete uvek u centru pažnje, sa maksimalno odrađenom ugostiteljskom uslugom.
Svaki event je pokriven sa velikim brojem konobara i barmena. Sve to je garancija da ćete, sa naše strane, dobiti uslugu po najvišim ugostiteljskim standardima.
  • Kuhinja sa potpisom glavnog kuvara Aleksandra Ristića i njegovim odabranim timom.
  • Svaki sto ima svog konobara što omogućava maksimalnu posvećenost svakom Vašem gostu.
  • Velik i funkcionalan šank u predbanketnom prostoru, sa odličnim barmenima i brzom uslugom.

Na Vama je da se opustite i za razliku od mnogih mesta, prepustite i bezbrižno provedete na svom venčanju, eventu, prezentaciji ili proslavi. Potrudili smo se da vrhunskom organizacijom pokrijemo sve zahteve i situacije. Naši zadovoljni klijenti, koji su već imali priliku da nas angažuju, naša su najbolja preporuka!

Zvučni & vizuelni efekti

Bilo da je u pitanju konferencija, gala večera, živa svirka ili DJ žurka, raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija. Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i svi neophodni mikrofoni i druga binska oprema. LCD i LED televizori, LED ekrani, projektori i projekcione površine – imamo rešenje za sve sadržaje.

  • Idealno za filmske projekcije, prezentacije, brend plasman i žive prenose događaja.
  • Nudimo uslugu snimanja događaja u visokoj definiciji kao i editinga snimljenih materijala.
  • Iz ponude posebno izdvajamo uslugu 3D mapping-a na scenografskim elementima.

Uz sve nabrojano, moramo da istaknemo i prisustvo lightmana koji je direktno uključen u sva dešavanja tokom eventa, kako sa svetlosnim, tako i sa ostalim efektima u vidu dima, balončića itd…

Bićete i sami prijatno iznenađeni svim scenskim efektima koje smo pripremili. I time doprineli da Vaš event bude nešto o čemu će se dugo pričati.

Fotografi

Naš tim je sastavljen od fotografa, snimatelja, scenarista, režisera, montažera, direktora produkcije, post-produkcije, tima ljudi koji brine da svim klijentima izađe u susret na najbolji mogući način najsavremenijom opremom – HD tehnologijom i da sve izgleda potpuno unikatno i autentično. Ono što takođe nudi naša produkcija jeste i vrlo traženo snimanje iz vazduha.

Delatnost
– Foto studio
– Video Studio

Foto produkcija
– Digitalna obrada fotografija
– Fotografije na CD-u
– Izrada foto book-ova
– Izrada fotografija
– Post-Wedding
– Pre-Wedding

Video produkcija
– DVD
– HD

Video motaža
– Izrada spota
– Izrada Trailera
– Snimak kompletne svadbe

Video oprema
– Snimanje DSLR aparatom
– Snimanje iz vazduha
– Snimanje kamerom
– Snimanje sa više kamera

Dodatna oprema
– Dolly GoPro Kran Steady cam Video rasveta

Ako vam je potreban muzički spot, intro, promotivni spot, spot o vašoj firmi ili fotografisanje noćnog provoda, rođendana, raznih slavlja, događaja, kontaktirajte nas!

Foto Video Aleksić produkcija
aleksicfoto@gmail.com
Trg Nikole Pašića br.7
Tel: 011/ 33-98-012
+3816588-35-900