MILOŠ ŠKRNJIĆ

Menadžer Banket sale Hotela Jugoslavija

ANJA RISTESKI

Menadžer Banket sale Hotela Jugoslavija

Osoblje

Timovi našeg osoblja birani su od najboljih. Kuhinja je predvođena svetski priznatim kulinarskim šefom Aleksandrom Ristićem. Naš tim kuvara je zadužen da sve bude savršenog ukusa, ali i izgleda. Baš onako kako ste zamislili! Konobari i barmeni sa velikim ugostiteljskim iskustvom će se pobrinuti da Vi i Vaši gosti budete uvek u centru pažnje, sa maksimalno odrađenom ugostiteljskom uslugom.
Svaki event je pokriven sa velikim brojem konobara i barmena. Sve to je garancija da ćete, sa naše strane, dobiti uslugu po najvišim ugostiteljskim standardima.
  • Kuhinja sa potpisom glavnog kuvara Aleksandra Ristića i njegovim odabranim timom.
  • Svaki sto ima svog konobara što omogućava maksimalnu posvećenost svakom Vašem gostu.
  • Velik i funkcionalan šank u predbanketnom prostoru, sa odličnim barmenima i brzom uslugom.

Na Vama je da se opustite i za razliku od mnogih mesta, prepustite i bezbrižno provedete na svom venčanju, eventu, prezentaciji ili proslavi. Potrudili smo se da vrhunskom organizacijom pokrijemo sve zahteve i situacije. Naši zadovoljni klijenti, koji su već imali priliku da nas angažuju, naša su najbolja preporuka!

Zvučni & vizuelni efekti

Bilo da je u pitanju konferencija, gala večera, živa svirka ili DJ žurka, raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija. Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i svi neophodni mikrofoni i druga binska oprema. LCD i LED televizori, LED ekrani, projektori i projekcione površine – imamo rešenje za sve sadržaje.

  • Idealno za filmske projekcije, prezentacije, brend plasman i žive prenose događaja.
  • Nudimo uslugu snimanja događaja u visokoj definiciji kao i editinga snimljenih materijala.
  • Iz ponude posebno izdvajamo uslugu 3D mapping-a na scenografskim elementima.

Uz sve nabrojano, moramo da istaknemo i prisustvo lightmana koji je direktno uključen u sva dešavanja tokom eventa, kako sa svetlosnim, tako i sa ostalim efektima u vidu dima, balončića itd…

Bićete i sami prijatno iznenađeni svim scenskim efektima koje smo pripremili. I time doprineli da Vaš event bude nešto o čemu će se dugo pričati.

Fotografi

Naš tim je sastavljen od fotografa, snimatelja, scenarista, režisera, montažera, direktora produkcije, post-produkcije, tima ljudi koji brine da svim klijentima izađe u susret na najbolji mogući način najsavremenijom opremom – HD tehnologijom i da sve izgleda potpuno unikatno i autentično. Ono što takođe nudi naša produkcija jeste i vrlo traženo snimanje iz vazduha.

Delatnost
– Foto studio
– Video Studio

Foto produkcija
– Digitalna obrada fotografija
– Fotografije na CD-u
– Izrada foto book-ova
– Izrada fotografija
– Post-Wedding
– Pre-Wedding

Video produkcija
– DVD
– HD

Video motaža
– Izrada spota
– Izrada Trailera
– Snimak kompletne svadbe

Video oprema
– Snimanje DSLR aparatom
– Snimanje iz vazduha
– Snimanje kamerom
– Snimanje sa više kamera

Dodatna oprema
– Dolly GoPro Kran Steady cam Video rasveta

Ako vam je potreban muzički spot, intro, promotivni spot, spot o vašoj firmi ili fotografisanje noćnog provoda, rođendana, raznih slavlja, događaja, kontaktirajte nas!

Foto Video Aleksić produkcija
aleksicfoto@gmail.com
Trg Nikole Pašića br.7
Tel: 011/ 33-98-012
+3816588-35-900