Osoblje

Naš tim sastavljen je od najboljih ugostitelja, sa dugogodišnjim iskustvom. Naši meniji kreirani su sa posebnom pažnom, kako bismo našim gostima omogućili široku lepezu internacionalnih i domaćih ukusa.

Naš tim kuvara je zadužen da sve bude savršenog izgleda I što je najbitnije vrhunskog ukusa. Baš onako kako ste zamislili! Konobari i barmeni sa velikim ugostiteljskim iskustvom će se pobrinuti da Vi i Vaši gosti budete uvek u centru pažnje, prema najvišem ugostiteljskom standardu.

Na Vama je da se opustite i uživate na svom venčanju, eventu, prezentaciji ili proslavi, dok ste okruženi našim timom profesionalaca.

Potrudili smo se da vrhunskom organizacijom odngovorimo na sve zahteve i upite, a naši zadovoljni klijenti, koji su već imali priliku da nas angažuju, naša su najbolja preporuka!

Zvučni & vizuelni efekti

Raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija bilo da je u pitanju konferencija, gala večera, svirka ili žurka sa DJ-om. Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i svi neophodni mikrofoni i druga binska oprema. LCD i LED televizori, LED ekrani, projektori i projekcione površine – imamo rešenje za sve sadržaje.

· Idealno za filmske projekcije, prezentacije, brend plasman i žive prenose događaja.

· Nudimo uslugu snimanja događaja u visokoj definiciji kao i editinga snimljenih materijala.

· Iz ponude posebno izdvajamo uslugu 3D mapping-a na scenografskim elementima.

Uz sve nabrojano, moramo da istaknemo i prisustvo lightmana koji je direktno uključen u sva dešavanja tokom eventa, kako sa svetlosnim, tako i sa ostalim efektima u vidu dima, balončića itd.

Bićete i sami prijatno iznenađeni svim scenskim efektima koje smo pripremili i time doprineli da Vaš event bude nešto o čemu će se dugo pričati.

Fotografi

Naš tim je sastavljen od fotografa, snimatelja, scenarista, režisera, montažera, direktora produkcije, post-produkcije, tima ljudi koji brine da svim klijentima izađe u susret na najbolji mogući način najsavremenijom opremom – HD tehnologijom i da sve izgleda potpuno unikatno i autentično. Ono što takođe nudi naša produkcija jeste i vrlo traženo snimanje iz vazduha.

Delatnost
– Foto studio
– Video Studio

Foto produkcija
– Digitalna obrada fotografija
– Fotografije na CD-u
– Izrada foto book-ova
– Izrada fotografija
– Post-Wedding
– Pre-Wedding

Video produkcija
– DVD
– HD

Video motaža
– Izrada spota
– Izrada Trailera
– Snimak kompletne svadbe

Video oprema
– Snimanje DSLR aparatom
– Snimanje iz vazduha
– Snimanje kamerom
– Snimanje sa više kamera

Dodatna oprema
– Dolly GoPro Kran Steady cam Video rasveta