Eventi

Svadbe

Da li ste verovali da u Beogradu postoji jedno mesto za venčanje koje Vam može ispuniti svaku Vašu želju! Tim Banket Jugoslavije će do detalja organizovati najspektakularniji dan u Vašem životu!

Kompletno renovirana Banket sala hotela Jugoslavija je potpuno drugačije mesto za organizaciju venčanja.
Savremeno opremljen prostor banket sale od 750 kvm, kapaciteta do 450 sedećih mesta, upotpunićemo širokom lepezom menija koje vam stavljamo na raspolaganje: bogat švedski sto, set menije, finger food…
U predbanketu, u čijem sklopu je i najveći Svarovski luster na svetu, imate na raspolaganju 500 kvm prostora sa velikim i funkcionalnim šankom, kao i terasu sa koje mozete uživati u pogledu na Dunav.
Naš meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe brenda Lavazza.
Neverovatan izbor švedskog stola pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku pojedete baš onu vrstu hrane koja Vam se jede! Ko kaže da prvo morate da probate predjelo, pored velikog broja glavnih jela? Uz naš švedski sto mi Vam pružamo sasvim novi doživljaj hrane! Ili više volite set meni?
Naš tim organizatora će se pobrinuti da sve Vaše želje budu ispunjene!