Eventi

Parking za sve naše goste

Parking prostor sa 300 parking mesta za Vaše goste i poslovne partnere, sa mogućnošću proširivanja u okviru parking prostora Hotela Jugoslavija . Za dolazak gostiju organizovanim prevozom, omogućen je prilaz autobusima samom ulazu hotela.

Venčanja u Banket sali

Dragi mladenci, u saradnji sa Opštinom Zemun obezbedili smo mogućnost građanskog venčanja u Banket sali Hotela Jugoslavija. Vaše je samo da zakažete venčanje u Opštini Zemun i podelite taj divan trenutak sa svojim gostima.

Fotografi

Foto Tajna Team čine školovani, afirmisani ljudi, sada već sa preko 20 godina radnog iskustva. Osim opreme koju posedujemo, klijenti nas izdvajaju i po pozitivnoj energiji tokom svakog photo shooting-a. Sve to dobijate po veoma konkurentnim cenama.

Dekoracija

Naš tim dekoratera se bavi dekoracijom svih vrsta događaja, od rođendana, krštenja, veridbi i venčanja do glamuroznih otvaranja, promocija, koktela, koncerata i drugih proslava. Oni su tu da bi vam na što brži i efikasniji način pomogli da jedan od vaših najbitnijih dana u životu protekne baš onako kako ste Vi želeli!

Audio & video

Obezbedili smo najsavremeniju tehnologiju koja će Vam pomoći da osmislite i realizujete sve ideje vezane za ambijent sale. Raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija.

Prva bračna noć

Prvu bračnu noć provedite u predivnom mladenačkom apartmanu Hotela Jugoslavija, koji je naš tim organizatora spremio samo za Vas, uz apsolutni mir i tišinu koji su vam potrebni. Očekuje vas i mali poklon iznenadjenja od našeg tima.

WiFi u celom objektu

Za sve naše goste, Banket Jugoslavija je obezbedio wireless sa odličnim protokom interneta, kako u samom banketu tako i u predbanket sali.